Weboldal készítés

Elege van már az átlátszó ígéretekből és a semmit nem érő, halott honlapokból?

Akkor Ön is tudja, hogy egy szimpla weboldal már nem elég…

Weboldal készítés

Ha eredményes akar lenni, akkor értékesítési folyamatokban, online marketingben és ezek automatizált megvalósításában kell gondolkodnia!

Tervezzük meg együtt az értékesítési folyamatokat, nézzük át a marketing tervet és mi elkészítjük azt a weboldalt, ami illeszkedik mindehhez és valóban hozni fogja az elvárt eredményeket…

Sőt: adjuk a tárhelyet, karbantartjuk a weboldalt, tartjuk a kapcsolatot a tárhely és a domain supporttal, azaz: gondoskodunk a zavartalan működésről – így Önnek valóban csak az üzlettel kell foglalkoznia!

Egy jól felépített weboldallal megsokszorozhatja az ügyfeleit és a bevételeit!

A jó weboldal olyan befektetés, amely igen hamar nem csak az árát hozza vissza, hanem rengeteg időt is megspórol…

A weboldal ma már nem csak azért szükséges, hogy a vállalkozása jelen legyen az Interneten. Ennél sokkal többről van szó: a jó weboldal mára a legprofibb és legeredményesebb online értékesítője lehet!

Időt és pénzt spórol Önnek: nem kell a legtöbb esetben személyesen foglalkoznia az ügyféllel és eladnia neki, ráadásul a nap 24 órájában, az év 365 napján a weboldala korlátlan számú ügyféllel tud “foglalkozni” és még járulékot sem kell fizetnie utána, mint egy alkalmazott után. Nem lesz beteg, nem lesznek olyan problémái, amik elvonják a munkáról a figyelmét – csak teszi a dolgát folyamatosan és hozzaz az ügyfeleket, termeli a bevételt…

És még többet tesz: előre kvalifikálja az érdeklődőit, hogy amikor már személyesen kell velük foglalkoznia, akkor ne kelljen újra és újra az alapoknál kezdenie! Emiatt már úgy fognak Önhöz állni, mint szakértőhöz: így nem valakit fognak keresni a problémájuk megoldására, hanem konkrétan Öntől akarnak majd vásárolni!

Az általam készített weboldalak általános jellemzői

Mobilbarát

A látogatók jelentős része valamilyen mobileszközön találkozik elsőként a weboldalakkal, így fontos, hogy ezeken is megfelelően működjön a weboldal.

Gyors

A weboldal készítés utolsó lépéseként elvégezzük az alapvető gyorsítási beállításokat és optimalizációt – igény esetén akár prémium pluginnal is.

Biztonságos

Minden weboldal készítését a biztonsági beállítások elvégzésével kezdjük – és azzal is fejezzük be. Így nyugodtan alhat, amíg a weboldala dolgozik.

GDPR kompatibilis

Az adatvédelemi – azaz a GDPR-nek való – megfelelés ma már alapkövetelmény. Az általunk készített weboldalaknál kiemelten figyelünk erre is!​

Integrált analitika

A weboldalt összekapcsoljuk a Google Analytics-el és beépítjük akár a Facebook Pixelt is. Így teljesebb képet kaphat arról, ami történik a látogatókkal a weboldalon.

SEO alapbeállítások

Az érdeklődői egy része keresőkön (Google) talál a weboldalra, ezért elvégezzük az alapbeállításokat a jobb keresési helyezés érdekében.

Miért nem vagyok átlagos fejlesztő?

Hivatalosan dolgozom, szerződéssel

Minden megbízás (online) szerződéskötéssel indul el, melyben minden fontos részlet rögzítésre kerül és így mindkét felet védi. Nincs mellébeszélés, ígérgetés, hanem előre dokumentáltan, a meghatározott fejlesztési időn belül biztosítom, hogy valóban azt és akkora kapja meg, amiben megállapodtunk…

Előre megírt dokumentációval, követhetően dolgozom

A legapróbb részletekig közösen megírt specifikáció alapján készül a fejlesztés, hogy biztosan azt kapja, amit szeretne és úgy is működjön. Ráadásul így menet közben is lehet követni, hol tarta fejlesztés és úgy működik-e minden, ahogy azt elvárnánk.

Az árak nem változnak menet közben

A szerződés rögzíti a megbízás díját és a weboldal elkészítésének idejét. Így a díj nem emelkedik menet közben, nincsenek rejtett vagy további meglepetés kiadások…

Nem hagyom magukra az ügyfeleimet

A weboldal vagy a webshop átadása után sem hagyom magára az ügyfeleimet: bármikor állok rendelkezésre kérdés vagy akár probléma esetén is. Az honlap használatának betanulásában is megadok minden segítséget.

Referenciáim leellenőrizhetőek

Referenciák menüpont alatt találhat jó néhány általam készített weboldalt és webáruházat. Az elkészült munkákat általában “élesben” megtekintheti, illetve az összetettebb feladatokhoz külön projekt-ismertető is olvasható…

Garanciát vállalok

Az általam készített weboldalakra, webshopokra akár élettartam garanciát is vállalok, amennyiben én tartom azt karban az elkészülés után. Amíg az oldal működik, garantáltan jól fogja tenni a dolgát…

Én így dolgozom…

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel
Részletek egyeztetése
Előzetes árajánlat

Dokumentálás

Részletes specifikáció
Végleges árajánlat
Szerződéskötés

Fejlesztés

Előleg kifizetése
Fejlesztés
Előtesztelés

Tesztelés

Felmerült új igények
Utolsó simítások
Közös ellenőrzés

Átadás

Végösszeg kifizetése
Átadás és költöztetés
Betanítás, oktatás

Támogatás

Karbantartás vagy üzemeltetés
Tanácsadás

Árajánlat kérés