Weboldalt szeretnél?

De eleged van már az átlátszó ígéretekből és a semmit nem érő, halott honlapokból?

Akkor Te is tudod, hogy egy szimpla weboldal már nem elég

Ha eredményes akarsz lenni, akkor értékesítési folyamatokban, online marketingben és ezek automatizált megvalósításában kell gondolkodnod!

Tervezzük meg együtt az értékesítési folyamataidat, nézzük át a marketing tervedet és mi elkészítjük számodra azt a weboldalt, ami illeszkedik mindehhez és valóban hozni fogja az elvárt megrendeléseket…

Sőt: adjuk a tárhelyet, karbantartjuk a weboldalt, tartjuk a kapcsolatot a tárhely és a domain supporttal, azaz: gondoskodunk a zavartalan működésről – így Neked csak az üzlettel kell foglalkoznod!

Egy jól felépített weboldallal megsokszorozhatod az ügyfeleid és a bevételed!

A jó weboldal olyan befektetés, ami igen hamar nem csak az árát hozza vissza, hanem rengeteg időt is megspórol neked...

A weboldal ma már nem csak azért szükséges, hogy jelen legyél az Interneten. Ennél sokkal több: a jó weboldal mára a legprofibb és legeredményesebb online értékesítőd lehet!

Időt és pénzt spórol neked: nem kell a legtöbb esetben személyesen foglalkoznod az ügyféllel és eladnod neki, ráadásul a nap 24 órájában, az év 365 napján,  ráadásul a weboldalad korlátlan számú ügyféllel tud “foglalkozni” és még járulékot sem kell fizetni utána, mint egy alkalmazott után. Nem lesz beteg, nem lesznek olyan problémái, amik elvonják a munkáról a figyelmét – csak teszi a dolgát folyamatosan és termeli a bevételt neked…

És még többet tesz: előre kvalifikálja az érdeklődőidet, hogy amikor már személyesen kell velük foglalkoznod, akkor ne kelljen az alapoknál kezdened – és már úgy fognak hozzád állni, mint szakértőhöz. Így nem valakit fognak keresni, hanem konkrétan tőled akarnak majd vásárolni!

Az általunk készített oldalak általános jellemzői:

100% reszponzív

Ma már a látogatók jelentős része valamilyen mobileszközön találkozik elsőként a weboldalakkal, így fontos, hogy ezeken is megfelelően működjön a weboldal.

Gyorsaság

A weboldal készítés utolsó lépéseként elvégezzük az alapvető gyorsítási beállításokat és optimalizációt - igény esetén akár prémium pluginnal is.

Biztonság

Minden weboldal készítését a biztonsági beállítások elvégzésével kezdjük - és azzal is fejezzük be. Így nyugodtan alhatsz, amíg a weboldalad dolgozik.

GDPR kompatibilis

Az adatvédelemi - azaz a GDPR-nek való - megfelelés ma már alapkövetelmény. Az általunk készített weboldalaknál kiemelten figyelünk erre is!​

Integrált analitika

A weboldalad összekapcsoljuk a Google Analytics-el, és beépítjük a Facebook Pixelt is. Így teljesebb képet kaphatsz arról, ami történik a látogatókkal a weboldalon.

SEO alapbeállítások

Az érdeklődőid egy része keresőkön (Google.com) talál rád. Elvégezzük hát az alapbeállításokat a jobb keresési helyezés érdekében.

Bónuszok

Minden általunk készített WordPress weboldalra élettartam garanciát vállalunk, amennyiben mi tartjuk karban a weboldalt.

Szeretnéd kihozni a legtöbbet a weboldaladból? 1 órás díjmentes Skype konzultációval segítünk a tervezésben (értéke: 30.000,- Ft).

Hogy minden gondot levegyünk a vállaldról, most az első havi karbantartást ajándékba adjuk (értéke: 6.000,- Ft)! Így nem csak a karbantartási szolgáltatásunk adta nyugalmat és kényelmet tudod kipróbálni, de zavartalanul foglalkozhatsz az új weboldaladdal is.

Start

Hobbi vagy nem üzleti igényekhez
125.000 Ft-tól
 • Egyedi megjelenés
 • Biztonsági beállítások
 • Weboldal gyorsítás
 • Kezdőlap + 4 oldal
 • Blog
 • +1 választható funkció*

Üzleti alap

Alap üzleti igényekhez
155.000 Ft-tól
 • Egyedi megjelenés
 • Biztonsági beállítások
 • Weboldal gyorsítás
 • Kezdőlap + 8 oldal
 • Blog
 • +2 választható funkció*
Népszerű

Üzleti plusz

Ha kell egy profi online értékesítő
250.000 Ft-tól
 • Egyedi megjelenés
 • Biztonsági beállítások
 • Weboldal gyorsítás
 • Kezdőlap + 16 oldal
 • Blog
 • +3 választható funkció*
Kiemelt

Választható funkciók

A teljesség igénye nélkül…

Egy felugró ablak sok mindenre jól lehet: segíthet a hírlevél feliratkoztatásban, fontos tudnivalót oszthatsz meg a látogatóiddal, stb…

Ha nem csak magyar célközönséget szeretnél elérni a weboldaladdal, akkor célszerű, ha az ő nyelvükön is elérhetővé teszed a tartalmakat…

Ha online szeretnél fizettetni, akkor erre mindenképpen szükséged lesz. Néhány szolgáltatóhoz való csatlakozásnál nincs plusz költség, de akad, amelyiknél igen – ez ilyenkor plusz költséget jelent.

Az egyik legjobb módja az ügyfélszerzésnek még mindig az e-mail. Ha hasznos információkat tudsz adni e-mailben a potenciális ügyféljelöltjeidnek – érdeklődőidnek – akkor az már fél siker!

Ha valamit meg lehet vásárolni a weboldaladon, akkor célszerű az értékesítés lehető legtöbb elemét automatizálni. Ilyen a számlaadás is. Az online számlázó programra való előfizetés esetenként plusz költséget jelenthet.

Ha a weboldal oldalépítéhez Elementor Pro szükséges és nincs hozzá licenszed, akkor az első évben ingyen, majd a következőktől kedvezményesen kaphatod az előfizetést – amennyiben mi végezzük az oldal karbantartását. Értéke: 15.000,- Ft.

Ha a weboldal Divi oldalépítővel készül és nincs hozzá licenszed, akkor az első évben ingyen, majd a következőktől kedvezményesen kaphatod az előfizetést – amennyiben mi végezzük az oldal karbantartását. Értéke: 10.000,- Ft.

Ha folyamatosan töltesz fel szövegeket és képeket a weboldalra (például a blogodba), akkor nagy segítség számodra a Swift Performance Pro cache plugin, ami még gyorsabbá teszi a weboldalad betöltődését: optimalizálja a képeket és a weboldal adatbázisát is. Ha nincs  hozzá licenszed, akkor az első évben ingyen, majd a következőktől kedvezményesen kaphatod az előfizetést – amennyiben mi végezzük az oldal karbantartását. Értéke: 12.000,- Ft.

Ha vagy egy-két terméked, vagy szolgáltatásod, azt nagyon könnyen eladhatod egy megrendelő űrlappal. Ez lehet egy egyszerű megrendelési lehetőség, vagy akár összetett rendelési űrlap is. A kívánt funciók és lehetőségek szerint ez esetenként járhat plusz költséggel is…

Tedd lehetővé, hogy valamely termékeddel vagy szolgáltatásoddal kapcsolatosan ajánlatot kérhessenek ügyfeleid…

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

A kitöltés utáni első munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük az elképzelésed és a projekt részleteit.

Válassz irányadó weboldal csomagot:

Felmerülő általános kérdések

 • A weboldal működéséhez szükséged van egy domain névre (pl. www.encegem.hu), amelynek díja 2.000 – 5.000 Ft / év között változik.
 • Ezen túl szükséged lesz egy tárhelyre (éves díja általában 5.000-12.000 Ft között szokott lenni), ahol a weboldalad megtalálható. Mi általában a MikroVPS.hu vagy a tarhely.com szervereit használjuk, mert gyorsak és biztonságosak.
 • Ha online fizetést és számlázást szeretnél használni, ezeknek még lehetnek plusz költségei.
 • Ha olyan funkciót szeretnél beépíttetni, amihez fizetős kiegészítőt kell vásárolni, akkor annak a díjával még pluszban számolni kell.
 • Az oldal felépítéséhez vagy oldalépítő pluginra – Divi (10.000,- Ft/év) vagy Elementor Pro (15.000,- Ft/év), esetleg egy prémium weboldal sablon (50-70$) is kelleni fog. Az általunk épített oldalakhoz választható kiegészítő a Divi vagy az Elementor Pro – ez esetben ez nem lesz plusz költség.

A keresőoptimalizálás egy külön szakma. Mi jórészt megteremtjük az alapjait.

Az, hogy weboldalad a találati listák élén tartózkodik-e vagy sem, több összetevőn múlik. Egyrészt számít a célközönség internetes kereséseinek gyakorisága, másrészt kiemelten fontos, hogy a célpiac milyen kulcsszavak alapján keres.

Habár senki sem tudja 100%-os biztonsággal megmondani, hogyan kerülhetsz a találati listák élére (ezért ha ilyen szolgáltatást ígérnek Neked, azzal mindig legyél elővigyázatos), vannak olyan paraméterek, melyek teljesülése esetén Google helyezésed kedvezőbb lehet. Ilyen például, hogy rendszeres, érdekes és hasznos tartalommal lásd el weboldalad.

Elindítani egy honlapot majd elfelejteni és sosem gondozni – a legnagyobb hiba amit elkövethetsz, ha a szempont az előkelő Google találati lista helyezés.

A WordPressnek az az egyik előnye, hogy rendkívül felhasználóbarát. A blogcikkek feltöltése kb. egy szövegszerkesztő bonyolultságú feladatot jelent.

Ettől függetlenül, ha bárhol elakadsz a későbbiekben, mi ott leszünk, hogy segítsünk…

A weboldalad adminisztrációs felületébe integráljuk a Google Analytics szoftverét, mely méri a látogatók számát, az oldalon eltöltött időt és még rengeteg hasznos olyan paramétert, mely a megfelelő online marketing stratégia kialakításának szempontjából kulcsfontosságú.

Amennyiben igénybe veszed azon üzemeltetési csomagunk valamelyikét, amely ezt a kiegészítést is tartalmazza, rendszeres és részletes elemzésekkel látunk el a látogatottsági statisztikákkal kapcsolatban.

Amennyiben csatlakozol zárt klubbunkhoz (Online Üzletépítés Klub), akkor folyamatosan kaphatsz személyre szóló tanácsokat a látogatottság – és a konverzió – növelésének érdekében.

A munkadíj kifizetése két részletben történik. Az első 50%-ot a munka megkezdése előtt kell kifizetned, amire a szerződés megkötését követően küldünk egy díjbekérőt – ez szükséges a kezdéshez és azonnal számlát kapsz róla. Ezt tudod fizetni átutalással, vagy ha előre jelzed nekünk ilyen igényed, akkor bankkártyával.

A második 50%-ot akkor kell csak kifizetned, ha a teszt szerverünkön elhelyezett oldalt átnézted és minden tekintetben késznek nyilvánítod. Erről az összegről szintén számlát kapsz és teljesítés után azonnal átrakjuk az oldalt az éles helyére.

Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, ezért a vállalkozásunk 99%-ban papírmentes. A szerződéseinket amikor csak lehet, online kötjük meg. A weboldalunkon egy csak általad elérhető felületen tudod kitölteni a saját szerződésed adatait, majd elfogadni – ezzel megrendelve a szolgáltatásunkat.

Erről PDF formátumú dokumentumot is kapsz e-mailben. Az ilyen online kötött szerződések teljes mértékben megfelelnek a hatályos jogszabályoknak (lásd: távollévők között kötött szerződés).

Alapvetően nem gond. Egy-két kisebb változtatás mindig belefér, de ha komolyabb dologról van szó, akkor – főleg időprobléma miatt – azt lehet, hogy át kell ütemeznünk a weboldal elkészülte utánra.

De erről úgy is egyeztetni fogunk és találunk rá megfelelő kompromisszumot…

Ne aggódj, nem hagyunk magadra!

Ha nem boldogulsz az online marketinggel – vagy nem akarsz/tudsz időt fordítani, mi szívesen segítünk ebben is. Akár még Facebook oldaladat is “működtetjük” és kezeljük hirdetési kampányaidat.

Igény esetén SEO optimalizált cikkekkel is feltöltjük a weboldalad, így nem csak hasznos tartalmat tudsz biztosítani a látogatóidnak, de a keresőkben is előkelő helyezést érhetsz el.