Start weboldal karbantartási csomagok

Azért, hogy a WordPress weboldalad valóban jó befektetés lehessen és be tudd indítani a vállalkozásodat!

Csomag-összeállításainkkal igyekeztünk lefedni egy induló vállalkozás weboldalának karbantartásával kapcsolatos általánosan előforduló igényeket – méghozzá a lehető legkevesebb befektetéssel. Ha ennek ellenére nem találsz Számodra megfelelő összeállítást, keress minket bátran: biztosan találunk az egyedi elvárásaidnak is megfelelő megoldást!

Profi csomagunk nagy forgalmú, vagy üzleti WordPress weboldalak számára készült és az ennek megfelelő legfontosabb szolgáltatásokat tartalmazza. A legfontosabb feladatok (a rendszeres biztonsági mentés és a szükséges biztonsági frissítések) elvégzése mellett analítikai jelentést, havi 2 db új blogcikk feltöltését, havi 2 Facebook cikk feltöltését, az esetlegesen újonnan felmerülő igényekhez szükséges plugin teleítését, rendszeres biztonsági ellenőrzést (vírusok, malwernek, stb. ellen), korlátozott változtatások elvégzését az oldalon és természetesen 24 órás készenléti monitorozást is tartalmaz: azaz ha a weboldal valamiért “leáll”, arról azonnal értesülünk és meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket, hogy újra elinduljon.

Itt már választható opció a Facebook marketing: igény esetén megtervezzük hirdetéseidet és kezeljük is a kampányaidat.

Emellett:

 • ha az oldal Divi vagy Elementor Pro szerkesztővel készült és nem rendelkezel ezekhez saját előfizetéssel, akkor a csomag részeként ezekhez kedvezményes éves előfizetést tudunk biztosítani;
 • az oldal *gyors betöltődését segítőt un. cache plugin éves előfizetésére is kedvezményes lehetőséget tudunk biztosítani.

*Amennyiben lassú az oldalad (sokáig tart a betöltődés), vagy nem vagy megelégedve a jelenlegi gyorsítási megoldással, vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen megoldjuk ezt a problémát (is)!

Válaszd ki, hogy a karbantartási díjat milyen ütemezéssel szeretnéd fizetni. Minél hosszabb előfizetési időszakot választasz, annál több kedvezményt tudunk adni – és Neked annál ritkábban kell foglalkozni ezzel a dologgal. A rendszer a választott időszakonként automatikusan le fogja vonni a jövőben a karbantartási időszak díját, így Neked csak arra kell figyelned, hogy legyen a számládon elég pénz.

Az előfizetést az oldalra belépve bármikor díjmentesen lemondhatod!

Profi csomag

15000 Ft
(+0%ÁFA)
/hónaptól
 • Biztonsági mentés 24 óránként
 • Frissítések telepítése
 • 0-24 órás készenléti monitorozás
 • Havonta analitikai jelentés
 • Havonta 2 cikk feltöltése
 • Havonta 2 Facebook cikk feltöltése
 • *Korlátozott változtatások az oldalon
 • *Plugin telepítés
 • *Automatikus biztonsági ellenőrzés

GET STARTED

0$

Most átirányítunk a fizetési oldalra, kis türelmet. Köszi!

Előfizetési idő kiválasztása

Válassz előfizetési gyakoriságot. A leggazdaságosabb választás az éves előfizetési ciklus...

1 éves előfizetés

A leggazdaságosabb előfizetési időszak: az előfizetési díj 15000 Ft/hónap. A kiegészítőkre 50% kedvezményt is tartalmaz, így akár évi 20500 Ft-ot is megspórolhatsz!

6 hónapos előfizetés

Átlagos előfizetési időszak: az előfizetési díj 15200 Ft/hónap. A kiegészítőkre 25% kedvezményt is tartalmaz, így akár évi 11850 Ft-ot is megspórolhatsz!


1 hónapos előfizetés

Alap előfizetési időszak: az előfizetési díj 15500 Ft/hónap. A csomag kiegészítőknél a Swift Performace Pro-ra évi 2000 Ft kedvezményt tartalmaz.

Legalább egy opciót ki kell választani a továbblépéshez!

Következő

Választható kiegészítések havi előfizetés mellé


Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz Divi előfizetésre... Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 10000 Ft.


Ha a weboldalad Elementor Pro-val készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 15000 Ft.


A weboldal felgyorsításához szükség lehet optimalizálásra. Az ehhez szükséges Swift Performance Pro plugin éves előfizetési díja - 12000 Ft helyett - a karbantartási csomag részeként: 10000 Ft.


Megtervezzük Facebook hirdetéseidet és kezeljük a hirdetési felületet.

Legalább egy opciót ki kell választani a továbblépéshez!

Következő

Választható kiegészítések 6 hónapos előfizetés mellé


Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz Divi előfizetésre... Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 12000 Ft helyett 7500 Ft.


Ha a weboldalad Elementor Pro-val készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 15000 Ft helyett 11250 Ft.


A weboldal felgyorsításához szükség lehet optimalizálásra. Az ehhez szükséges Swift Performance Pro plugin éves előfizetési díja - 12000 Ft helyett - a karbantartási csomag részeként: 7500 Ft.


Megtervezzük Facebook hirdetéseidet és kezeljük a hirdetési felületet.

Legalább egy opciót ki kell választani a továbblépéshez!

Következő

Választható kiegészítések 1 éves előfizetés mellé


Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz Divi előfizetésre... Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 12000 Ft helyett 5000 Ft.


Ha a weboldalad Elementor Pro-val készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 15000 Ft helyett 7500 Ft.


A weboldal felgyorsításához szükség lehet optimalizálásra. Az ehhez szükséges Swift Performance Pro plugin éves előfizetési díja - 12000 Ft helyett - a karbantartási csomag részeként: 5000 Ft.


Megtervezzük Facebook hirdetéseidet és kezeljük a hirdetési felületet.

Legalább egy opciót ki kell választani a továbblépéshez!

Következő

Összesítés

Most fizetendő ár:

Ez az e-mail cím csak arra a célra kell, hogy ha a megrendelési folyamat nem fejeződne be, fel tudjuk venni a kapcsolatot...

Summary

Description Information Quantity Ár
Kezdvezmény :
Összesen :

Megrendelés véglegesítése