Start weboldal karbantartási csomagok

Azért, hogy a WordPress weboldalad valóban jó befektetés lehessen és be tudd indítani a vállalkozásodat!

Csomag-összeállításainkkal igyekeztünk lefedni egy induló vállalkozás weboldalának karbantartásával kapcsolatos általánosan előforduló igényeket – méghozzá a lehető legkevesebb befektetéssel. Ha ennek ellenére nem találsz Számodra megfelelő összeállítást, keress minket bátran: biztosan találunk az egyedi elvárásaidnak is megfelelő megoldást!

Haladó csomagunk közepes forgalmú, vagy üzleti WordPress weboldalak számára készült: a legfontosabb szolgáltatásokat tartalmazza. A legfontosabb feladatok (a rendszeres biztonsági mentés és a szükséges biztonsági frissítések) elvégzése mellett analítikai jelentést, havi 1 db új blogcikk feltöltését, havi 1 Facebook cikk feltöltését, minimális változtatások elvégzését az oldalon és természetesen 24 órás készenléti monitorozást is tartalmaz: azaz ha a weboldal valamiért “leáll”, arról azonnal értesülünk és meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket, hogy újra elinduljon.

Itt már választható opció a Facebook marketing: igény esetén megtervezzük hirdetéseidet és kezeljük is a kampányaidat.

Emellett:

 • ha az oldal Divi vagy Elementor Pro szerkesztővel készült és nem rendelkezel ezekhez saját előfizetéssel, akkor a csomag részeként ezekhez kedvezményes éves előfizetést tudunk biztosítani;
 • az oldal *gyors betöltődését segítőt un. cache plugin éves előfizetésére is kedvezményes lehetőséget tudunk biztosítani.

*Amennyiben lassú az oldalad (sokáig tart a betöltődés), vagy nem vagy megelégedve a jelenlegi gyorsítási megoldással, vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen megoldjuk ezt a problémát (is)!

Válaszd ki, hogy a karbantartási díjat milyen ütemezéssel szeretnéd fizetni. Minél hosszabb előfizetési időszakot választasz, annál több kedvezményt tudunk adni – és Neked annál ritkábban kell foglalkozni ezzel a dologgal. A rendszer a választott időszakonként automatikusan le fogja vonni a jövőben a karbantartási időszak díját, így Neked csak arra kell figyelned, hogy legyen a számládon elég pénz.

Az előfizetést az oldalra belépve bármikor díjmentesen lemondhatod!

Haladó csomag

10000 Ft
(+0%ÁFA)
/hónaptól
 • Biztonsági mentés 24 óránként
 • Frissítések telepítése
 • 0-24 órás készenléti monitorozás
 • Havonta analitikai jelentés
 • Havonta 1 cikk feltöltése
 • Havonta 1 Facebook cikk feltöltése
 • *Minimális változtatások az oldalon
 • Plugin telepítés
 • Automatikus biztonsági ellenőrzés
Népszerű

GET STARTED

0$

Most átirányítunk a fizetési oldalra, kis türelmet. Köszi!

Előfizetési idő kiválasztása

Válassz előfizetési gyakoriságot. A legnépszerűbb választás a 6 hónapos előfizetési ciklus...

1 éves előfizetés

A leggazdaságosabb előfizetési időszak: az előfizetési díj 10000 Ft/hónap. A kiegészítőkre 50% kedvezményt is tartalmaz, így akár évi 20500 Ft-ot is megspórolhatsz!

6 hónapos előfizetés

Átlagos előfizetési időszak: az előfizetési díj 10200 Ft/hónap. A kiegészítőkre 25% kedvezményt is tartalmaz, így akár évi 11850 Ft-ot is megspórolhatsz!


1 hónapos előfizetés

Alap előfizetési időszak: az előfizetési díj 10500 Ft/hónap. A csomag kiegészítőknél a Swift Performace Pro-ra évi 2000 Ft kedvezményt tartalmaz.

Legalább egy opciót ki kell választani a továbblépéshez!

Következő

Választható kiegészítések havi előfizetés mellé


Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz Divi előfizetésre... Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 10000 Ft.


Ha a weboldalad Elementor Pro-val készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 15000 Ft.


A weboldal felgyorsításához szükség lehet optimalizálásra. Az ehhez szükséges Swift Performance Pro plugin éves előfizetési díja - 12000 Ft helyett - a karbantartási csomag részeként: 10000 Ft.


Megtervezzük Facebook hirdetéseidet és kezeljük a hirdetési felületet.

Legalább egy opciót ki kell választani a továbblépéshez!

Következő

Választható kiegészítések 6 hónapos előfizetés mellé


Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz Divi előfizetésre... Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 12000 Ft helyett 7500 Ft.


Ha a weboldalad Elementor Pro-val készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 15000 Ft helyett 11250 Ft.


A weboldal felgyorsításához szükség lehet optimalizálásra. Az ehhez szükséges Swift Performance Pro plugin éves előfizetési díja - 12000 Ft helyett - a karbantartási csomag részeként: 7500 Ft.


Megtervezzük Facebook hirdetéseidet és kezeljük a hirdetési felületet.

Legalább egy opciót ki kell választani a továbblépéshez!

Következő

Választható kiegészítések 1 éves előfizetés mellé


Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz Divi előfizetésre... Ha a weboldalad Divi-vel készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 12000 Ft helyett 5000 Ft.


Ha a weboldalad Elementor Pro-val készült, akkor a frissítésekhez szükség lesz az előfizetésre. Az előfizetés éves díja: 15000 Ft helyett 7500 Ft.


A weboldal felgyorsításához szükség lehet optimalizálásra. Az ehhez szükséges Swift Performance Pro plugin éves előfizetési díja - 12000 Ft helyett - a karbantartási csomag részeként: 5000 Ft.


Megtervezzük Facebook hirdetéseidet és kezeljük a hirdetési felületet.

Legalább egy opciót ki kell választani a továbblépéshez!

Következő

Összesítés

Most fizetendő ár:

Ez az e-mail cím csak arra a célra kell, hogy ha a megrendelési folyamat nem fejeződne be, fel tudjuk venni a kapcsolatot...

Summary

Description Information Quantity Ár
Kezdvezmény :
Összesen :

Megrendelés véglegesítése