Weboldal gyorsítás és biztonság

Egy weboldalnál mindenet megelőzően két alapvető dologra kell kiemelt figyelmet fordítani: a biztonságra és a betöltődés gyorsaságára.

Mert ki szeretné, ha feltörnék a weboldalát, vagy ha elmennének a látogatók még az előtt, mielőtt meg tudnák, mit rejt a weboldal – mert nincs türelmük kivárni, amíg az betöltődik…

Ezért a két legfontosabb alappillér a biztonság és a gyorsaság!

Éppen ezért a WordPress weboldalakhoz mindig hangsúlyozottan ajánljuk ezek rendbetételét – még akár utólag is (a nálunk készült weboldalaknál ezek az alap szolgáltatás részét képezik).

Biztonság

Nyugalom vagy állanró rettegés?

A WordPress weboldalak méltán igen népszerűek, de pont e miatt a népszerűség miatt sok támadás is éri őket. Ezekért általában “bot“-nak nevezett kis programok a felelősek, amelyekkel a kiskapukat és a hiányosságokat keresve próbálnak betörni a weboldalra.

Megfelelően bállított védelemmel ezek ellen lehet tenni, sőt: jó eséllyel meg lehet akadályozni szinte minden féle támadás sikerét. Ám, ha nincs védelem, akkor csak a hit marad – az meg azért általában igen ritkán ad megfelelő védelmet…

Ahhoz, hogy a weboldal megfelelően és folyamatosan tudjon működni, elengedhetetlen legalább egy minimális védelem!

Gyorsaság és optimalizálás

Lassú weboldal = sok elvesztett látogató

Ha egy látogatónak túl sokáig kellene várnia a tartalom betöltődésére, akkor általában ehhez sem türelme, sem ideje nincs. Általánosságban elmondható, hogy 3s alatt kell legyen a betöltődés ideje ahhoz, hogy a látogatónkat ne veszítsük el.

Ehhez optimalizálni kell a weboldal tartalmát (a képeket, a program kódjait, stb.) és magát az adatbázist is. És nem csak az oldal elkészültekor, hanem később is, folyamatosan…

Weboldal gyorsítási szolgáltatásunkkal gyorsan és egyszerűen megoldjuk ezt a problémát!

GET STARTED

0$

Most átirányítunk a fizetési oldalra, kis türelmet. Köszi!

Szolgáltatások kiválasztása és megrendelése

Válassz szolgáltatást. A biztonság és a gyorsaság együtt adja a legjobb eredményt!


Tartalmazza az alap biztonysági felülvizsgálatot és beállításokat (tűzfal, stb.), illetve további alapvető biztonsággal kapcsolatos észrevételeket és tanácsokat.Tartalmazza az alapvető feladatok elvégzését az oldal gyorsabb betöltődéséért és technikai mutatóinak javításáért - ingyenes plugin felhasználásával.


A Swift Performance Pro plugin jobb optimalizálási eredményt ad, mint az ingyenesek. Segítségével optimalizálható az adatbázis és a képek is - nem csak a gyorsítási munkák elvégzésekor, hanem a későbbiek során automatikusan és folyamatosan. Nagy adatbázissal rendelkező és/vagy sok képet használó weboldalnál elengedhetetlen - a megrendelés részeként 2.000,- Ft kedvezménnyel!

Legalább egy opciót ki kell választani a továbblépéshez!

Következő

Összesítés

Most fizetendő ár:

Ez az e-mail cím csak arra a célra kell, hogy ha a megrendelési folyamat nem fejeződne be, fel tudjuk venni a kapcsolatot...

Summary

Description Information Quantity Ár
Kezdvezmény :
Összesen :

Megrendelés véglegesítése